Elke maand: peercounselen bij stichting Perceval

Stichting Perceval gaat weer verder met peer counselen. Elke vierde zaterdag van de maand organiseren we een bijeenkomst peer counselen via Zoom.

Met peer-counselen kun je je hart luchten en positieve veranderingen tot stand brengen in je leven. Het is een strakke vorm waarin je op gelijkwaardige manier met iemand anders werkt aan de dingen die je moeilijk vindt en viert wat goed gaat. De groep is geschikt voor beginners en mensen die het al vaker gedaan hebben

We streven er wel naar om één keer per kwartaal in het echt bij elkaar te komen in de Brouwerij, maar we hebben natuurlijk geen idee hoe het zich gaat ontwikkelen.

Als je nog nooit geweest bent, vinden we het prettig als je dat bij je aanmelding laat weten, ivm de planning van het programma. Je kunt ook altijd een van ons bellen (bijvoorbeeld als je twijfelt of het iets voor je is; als je opziet tegen online bijeenkomen).

De procedure is: meld je aan door te mailen naar: peercounselen@stichtingperceval.nl , met de tekst: ik meld me aan voor aanstaande zaterdag. De dag ervoor ontvang je de link. 

De tijd is van 13.30 – 15.30 uur. Inloggen vanaf 13.15 uur

Wanneer: elke vierde zaterdag 13.30 tot 15.30 (inloggen vanaf 13.15 uur)
Prijs: Pay What You Can, betalen naar draagkracht.
Locatie: Zoom of één keer per kwartaal in Amsterdam

Dit zijn de data voor peer-counseling:
zaterdag 26 september 2020, zaterdag 24 oktober 2020, zaterdag 28 november 2020, in december niet en dan weer vanaf zaterdag 23 januari 2021

Hopelijk tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *